Wegenwerken rond Dranken Geers - Vanaf 6 mei

Vanaf 6 mei wordt de toegangsweg "Langerbruggestraat" afgesloten voor wegenwerken. Geen nood, we blijven bereikbaar via tal van alternatieve toegangswegen:

Komende via R4 richting zelzate:

Tijdens de werken wordt de Ledergemstraat een afrit op de JF Kennedylaan. Dus in plaats van de afrit Oostakker te nemen, neem je de afslag ervoor:

KLik voor het filmpje met wegbeschrijving:

https://www.youtube.com/watch?v=VPXclpe60H0

Komende van Zelzate richting Gent:

Komende van Zelzate is het wat meer omrijden. In plaats van af te ter hoogte van Honda en Volvo, rijdt u helemaal door tot net voor de "webatunnel", daar neemt u de afrit, om dan terug te keren richting Zelzate.
Daarna neemt u de tijdelijke afrit Ledergemstraat om Oostakker binnen te rijden.

Klik hier voor het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=sKMnY02_ANY&t=43s

Via Lochristi / Hijfte:

Komende van Lochristi/Hijfte zijn er ook enkele hindernissen:

U neemt de Bredestraat, vervolgt uw weg langs de kerk, rijdt langs het dorp naar de Gentstraat om dan af te slaan in de Honoré Drubbelstraat. Op het einde van deze straat neemt u rechtsaf om ons te bereiken.

Komende van de Antwerpsesteenweg N70:

Rij via de Sint-Laurentiuslaan Oostakker binnen, rij een volledig rondje rond het dorp van Oostakker om zo de Gentstraat te nemen en om dan af te slaan in de Honoré Drubbelstraat. Op het einde van deze straat neemt u rechtsaf om ons te bereiken.

Via Oostakker-Lourdes:

Via de Lourdesstraat naar de Gentstraat. In de Gentstraat slaat u net voor het dorp linksaf In de Honoré Drubbelstraat. Aan het eind slaat u rechtsaf om ons te bereiken.